Nieuwsoverzicht

7 april 2024
Colliewandeling Landgoed Zonnestraal
Onder een heerlijk zonnetje liepen 17 honden en hun baasjes door het bos van het landgoed Zonnestraal te Hilversum.
De foto’s zijn gemaakt door de familie Hoogenboom en Ferry Baak.
Zie hier de fotoimpressie van deze heerlijke wandeling
.

7 april 2024
Colliewandeling Loonse en Drunense Duinen

Het was alweer twee jaar geleden dat we hier te gast waren. Deze zondag liepen de leden en hun viervoeters onder een heerlijk zonnetje over de heide. De honden konden zich naar hartelust uitleven over de uitgestrekte vlaktes.
De foto’s zijn gemaakt door de familie Hoogenboom.
Zie hier de fotoimpressie van deze wandeling.

30 maart 2024
Collie en Zo magazine 2024-01
Het eerste magazine van 2024 is door de drukker verstuurd en ligt bij de meeste leden al op de deurmat.
Veel leesplezier!

28 januari 2024
Nieuwjaarswandeling Bussloo.
Zoals bijna traditioneel wordt het nieuwe verenigingsjaar afgetrapt rondom de recreatieplas van Bussloo. Met meer dan dertig honden liepen onze leden links- of rechtsom het water. Halverwege de lange route was er even tijd voor een pitstop met een warme chocomelk met slagroom, koffie of thee.
Zie hier de fotoimpressie van deze wandeling.

18 december 2023
Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 21 mei 2023 is de vergadering akkoord gegaan met een kleine verhoging van de jaarlijkse contributie.
Meer informatie, klik hier.

18 december 2023
Meten is weten: enquête 2023.
Enquêtes zijn vervelend
Daar zijn wij het hartgrondig mee eens, je wordt er mee doodgegooid… Toch is het zo’n beetje de enige manier om uit te vinden wat er leeft bij de achterban. Omdat wij graag onze leden goed willen bedienen en willen polsen wat er zoal leeft binnen de vereniging kunnen ook wij er dus niet omheen. Met slechts een handjevol mensen proberen wij het hele jaar door vanalles voor onze leden, jullie dus, te organiseren. Wandelingen, workshops, een clubdag, een website en vier keer per jaar een magazine. Natuurlijk horen we zo hier en daar best wel eens wat jullie hiervan vinden, maar wij willen meer. We willen beter worden, groeien en jullie blijere leden maken. Daar hebben we jullie hulp bij nodig!
De enquête is inmiddels gesloten. Zie het lentenummer van Collie en Zo voor een verslag.

16 december 2023
Het wintermagazine van Collie en Zo ligt inmiddels bij de drukker. In de komende week zal het blad bij onze leden worden bezorgd.
Houdt daarom de brievenbus in de gaten.

26 november 2023
Colliewandeling Leenderbos.
Op deze zondag waren we te gast bij de familie van de Heuvel in het bos bij Leende. Het Leenderbos is onderdeel van Natura 2000-gebied Leenderbos, Groote Heide & De Plateaux. Het maakt deel uit van een uitgestrekt natuurgebied op een aaneengesloten zandrug tussen Eindhoven en het Belgische Achel
Zie hier de fotoimpressie van deze wandeling.

29 september 2023
Het herfstmagazine van Collie en Zo is gereed voor verzending. Houd de deurmat in de gaten!

27 augustus 2023
Colliewandeling Epe.
Als start na de vakantieperiode wandelden we in Epe rondom de Ossenstal. De wandeling voerde over de heide en langs de uitkijktoren van waaruit we een schitterend uitzicht hadden over de heide.
Zie hier de fotoimpressie van deze gezamenlijke wandeling.

2 juli 2023
Colliewandeling Zonnestraal.
In verband met de gewijzigde situatie bij de strandtent op Kijkduin, zijn daar geen groepen met honden meer welkom. Daarom hadden we de wandeling verplaatst naar het Loosdrechtse Bos nabij Hilversum. In verband met afspraken met het restaurant “Brasserie Zonnestraal”, was de wandeling twee weken opgeschoven naar zondag 2 juli 2023.
Vanwege de hoge temperaturen in de weekenden voorafgaand aan onze wandeling, moest de SHV De Collieclub haar wandeling annuleren, maar konden zij dit weekend meewandelen met onze vereniging.
Zie hier de fotoimpressie van deze gezamenlijke wandeling.

27 juni 2023
Het tweede magazine van 2023, het zomernummer is gedrukt en vandaag gereedgemaakt voor verzending naar onze leden.

23 april 2023
Colliewandeling Erkemederstrand.
Op dit prachtige strand, gelegen aan het Nuldernauw, mogen nog steeds alle honden loslopen met de baasjes, zwemmen, graven en ravotten met andere honden. Op het Erkemederstrand kan en mag dit allemaal, want op dit strand zijn viervoeters het hele jaar welkom. De weergoden waren ons goedgezind; het zonnetje scheen volop en geen regenwolkje te bekennen.
Zie hier de fotoimpressie van deze heerlijke wandeling.

27 maart 2023
Het lentenummer van ons magazine Collie en Zo is af en ligt bij de drukker. Wij wensen onze leden alvast veel leesplezier toe.

19 maart 2023
Workshops bij Dogmania in Bant.
Deze dag waren we te gast bij Hondenschool Dogmania in Bant (Emmeloord). Na ontvangst met koffie en cake gingen de leden in drie groepen aan de slag. Het doolhof zorgden voor de honden en hun baasjes voor wat hoofdbrekens. Bij Balans konden de honden tonen hoe goed zij hun lichaam onder controle hadden. Rally O was een leuke ervaring, links- en rechtsomdraaien en daarna een achtje tussen de benen van je baasje door. Ga er maar aan staan!
Zie hier de fotoimpressie van de workshops.

29 januari 2023
Nieuwjaarswandeling Bussloo
Traditiegetrouw trapten we het nieuwe seizoen 2023 af met een wandeling rondom het meer van het recreatiegebied van Busslo
Zie hier een fotoimpressie van deze wandeling.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven