Activiteiten in 2020

Colliewandeling over de dijk en langs het Erkemederstrand
27 september 2020

Zondag 27 september mocht de vereniging weer een wandeling organiseren, uiteraard rekening houdende met de wettelijk voorschriften inzake COVID-19. De brede dijk langs het Erkemederstrand bleek een uitstekende locatie om te wandelen met een onderlinge afstand van anderhalve meter. Ook het restaurant had de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Kortom, een goede start van de activiteiten.
De foto’s zijn gemaakt door Harry Coenraadts, Arie Vink en Mart Brouwers.
Zie hier de fotoimpressie van de wandeling.

Workshop en wandeling in Bant
23 februari 2020

Zondag 23 februari gingen wij van start met onze eerste workshop van 2020. Deze werd gehouden bij hondenschool Dogmania. Aansluitend was er een wandeling over het natte neuzen pad in het Kuinderbos gepland, maar door het hele slechte weer kon deze geen doorgang vinden. De wind gierde om de hondenschool en de regen geselde de omgeving, met andere woorden; hondenweer!
De foto’s zijn gemaakt door Gabriëlle Vink, Arie Vink en Mart Brouwers.
Zie hier de fotoimpressie van de workshop.

Nieuwjaarswandeling
26 januari 2020

Als aftrap van de activiteiten voor het nieuwe jaar maakten we een wandeling rondom het meer van het recreatiegebied van Bussloo. De meeste deelnemers wandelden de lange route van circa 9 km om het grote deel van het meer. Tijdens de pitsstop werd er namens de vereniging aan iedere wandelaar glühwein gepresenteerd. Na het eind van de wandeling genoten veel deelnemers nog van een lunch in het Restaurant “Hofstede de Middelburg”.
De foto’s zijn gemaakt door Carolijn Hoogenboom.
Zie hier de fotoimpressie van de wandeling.

Winkelwagen
Scroll naar boven