Meten is weten: enquête 2023

Enquêtes zijn vervelend!
Daar zijn wij het hartgrondig mee eens, je wordt er mee doodgegooid… Toch is het zo’n beetje de enige manier om uit te vinden wat er leeft bij de achterban. Omdat wij graag onze leden goed willen bedienen en willen polsen wat er zoal leeft binnen de vereniging kunnen ook wij er dus niet omheen. Met slechts een handjevol mensen proberen wij het hele jaar door vanalles voor onze leden, jullie dus, te organiseren. Wandelingen, workshops, een clubdag, een website en vier keer per jaar een magazine. Natuurlijk horen we zo hier en daar best wel eens wat jullie hiervan vinden, maar wij willen meer. We willen beter worden, groeien en jullie blijere leden maken. Daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Vul daarom onze enquête in. Het kost slechts 5 tot 15 minuten van je tijd en wij zijn er ontzettend mee geholpen. Behalve je stem laten horen tijdens de jaarlijkse ALV is dit dus een goede gelenheid om te laten weten wat je vindt.

De enquête is inmiddels afgesloten. Deelname is niet meer mogelijk. Respondenten die hun e-mailadres hebben ingevuld, ontvangen in de maand maart hierover bericht!
In het lentenummer van ons magazine Collie en Zo komt een verslag van deze enquête.

Winkelwagen
Scroll naar boven