Colliewandeling Loonse en Drunense Duinen

Op zondag 7 april 2024 organiseert de Schotse Herder Vrienden een wandeling in het natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen, waar we genieten van al het moois dat Brabant ons te bieden heeft.

Het gebied.

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd! Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. Kom hier heerlijk struinen door het stuifzand, maak een wandeling door uitgestrekte bossen. We starten vanaf de parkeerplaats en lopen dan vervolgens met de honden aan de lijn naar het losloopgebied.

Het programma ziet er als volgt uit:

10:30 uurVerzamelen op het parkeerterrein van “Herberg de Drie Linden”, Giersbergen 8, 5151 RG Drunen. Let op: volg de borden:” P Loonse- en Drunense Duinen Giersbergen” anders kom je niet op de parkeerplaats.
11:00 uurStart van de wandeling, duur maximaal 2 uur en halverwege kunnen we iets drinken bij de “Rustende Jager” (kosten voor eigen rekening).
13:00 uurNagenieten onder het genot van een kop koffie en/of lunch bij “De Drie Linden” (kosten voor eigen rekening).

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met Arie Vink 06-5434 4162.

Deelname.
Aan de wandeling kunnen zowel leden als niet-leden van de Schotse Herder Vrienden meedoen. Deelname is gratis. Deelname aan de colliewandelingen geschiedt op eigen risico!

Aanmelding.
U kunt zich alleen via het inschrijfformulier aanmelden.
Hier vindt u een routebeschrijving.

Winkelwagen
Scroll naar boven